Your cart
Detox SAP.BAR
Alles over

DETOX

Detox

Wil jij een mooie huid, meer energie, een start van een gezonder leven, gewicht verliezen of je organen een frisse start geven? Dan is onze detox sapkuur iets voor jou! Op deze manier maak je een goede start aan een gezonde levensstijl.

Kurkuma shot SAP.BAR

Waarom detox?


Heb je klachten als vermoeidheid, overgewicht, hoofdpijn, een slechte huid of slapeloosheid? Dan kan een detox uitkomst bieden. Door allerlei toegevoegde conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen en geraffineerde suikers raakt je spijsverteringsstelsel overbelast.

Tijdens de detox geef je je lichaam als het ware rust om te herstellen van het verwerken van deze afvalstoffen. De sapjes zijn gebaseerd op 100% groente en fruit waardoor je al je benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Alle afvalstoffen gaan je lichaam uit en je weerstand krijgt een enorme boost.

Onze sapkuren


Onze detox kuren zijn samengesteld met een voedingsdeskundige en speciaal ontwikkeld voor mensen die graag een detox willen doen om het lichaam even wat rust te geven. Wanneer je een detox wilt doen, hebben wij sapkuren voor verschillend aantal dagen. 

De voorbereiding


Voor de start van een detox is het belangrijk je lichaam goed voor te bereiden. Bouw in de drie dagen voor de detox af met zuivelproducten, suiker, cafeïne, alcohol en frituur zodat je lichaam geen of zo min mogelijk ontwenningsverschijnselen zal ervaren. Hierdoor zal je de detox beter vol kunnen houden.

Het opbouwen na de detox werkt hetzelfde als de afbouwfase. Laat je lichaam weer rustig wennen aan vast voedsel en eet alleen wat licht verteerbaar is. Na het persen worden de sapjes direct ingevroren, hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen bewaard. De detox wordt bevroren aangeleverd en kan je dus beginnen wanneer je wilt.

Detox challenge

Wil je graag een detoxkuur doen en vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van tips & tricks? Dan is onze detox challenge iets voor jou! Via een besloten account op instagram ontvang je meer informatie over detox, worden tips en tricks gedeeld en ontvang je dagelijks updates van onze detoxers. Zo maak jij een start aan een gezonde levensstijl en doe je dit met de support van andere detoxers!

Detox SAP.BAR

Elk kwartaal starten we met de detox challenge. Deelname aan de challenge kost €105,- en hiervoor ontvang je: 

  • Een koeltasje van SAP.BAR om je sappen koud mee te nemen
  • 3-daagse detox
  • Toegang tot een besloten instagram account 
  • Support van alle detoxers
  • Start van een gezonde levensstijl 

Doe je mee?

Hou onze Instagram in de gaten wanneer we starten met een nieuwe Challenge. Stuur dan een privé bericht naar SAP.BAR op Instagram met de tekst: Ik doe mee met de detox challenge, je naam, e-mailadres en je telefoonnummer. 

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding via whatsapp. Meld je vervolgens aan bij de besloten groep: @SAPBAR_DETOX. Een week voor de start van de detox wordt je toegelaten tot het account en daar vind je alle verdere informatie.