JUICES - POWERSHOTS - SMOOTHIES - ONTBIJT - LUNCH

Detox

Onze detox kuren zijn samengesteld met een voedingsdeskundige en speciaal ontwikkeld voor mensen die graag een detox willen doen om het lichaam even wat rust te geven.

Waarom een detox?

Heb je klachten als vermoeidheid, overgewicht, hoofdpijn, een slechte huid of slapeloosheid? Dan kan een detox uitkomst bieden. Door allerlei toegevoegde conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen en geraffineerde suikers raakt je spijsverteringsstelsel overbelast.

Tijdens de detox geef je je lichaam als het ware rust om te herstellen van het verwerken van deze afvalstoffen. De sapjes zijn gebaseerd op 100% groente en fruit waardoor je al je benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Alle afvalstoffen gaan je lichaam uit en je weerstand krijgt een enorme boost.

Voordelen van deze detox

Start van een gezonde levensstijl, meer energie, mooie huid, reiniging van de organen en gewichtsverlies.

Voorbereiding

Voor de start van een detox is het belangrijk je lichaam goed voor te bereiden. Bouw in de drie dagen voor de detox af met zuivelproducten, suiker, cafeïne, alcohol en frituur zodat je lichaam geen of zo min mogelijk ontwenningsverschijnselen zal ervaren. Hierdoor zal je de detox beter vol kunnen houden.

Het opbouwen na de detox werkt hetzelfde als de afbouwfase. Laat je lichaam weer rustig wennen aan vast voedsel en eet alleen wat licht verteerbaar is.

Na het persen worden de sapjes direct ingevroren, hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen bewaard. De detox wordt bevroren aangeleverd en kan je dus beginnen wanneer je wilt.

10 daagse LijfStijl-detox By Sapbar

In samenwerking met LijfStijldietisten hebben wij een 10 daagse detox samengesteld. Deze 10 daagse is voor iedereen die denkt gezond te eten, maar wel een energieboost kan gebruiken. Maar ook voor diegene die al een hele tijd probeert gezond(er) te eten. Alleen steeds weer terugvalt in snoepen, snacks en alcohol.

Er zijn verschillende soorten en maten detox. Van volledig vasten, specifieke diëten (sapkuren, energiebeperking, semi-vasten), voedingssupplementen (vitamines, mineralen, aminozuren, kruiden) en geactiveerde kool, tot darmspoelingen, modder/kleibehandelingen, massages, voetenbaden, acupunctuur en pleisters. Wetenschappelijk is het niet aangetoond dat een detox helpt de schadelijke stoffen uit je lichaam te verwijderen. Wel merken mensen dat ze tijdens een detox een boost krijgen. Dat is ook de reden dat wij deze detox aanbieden. Met deze detox willen wij jou af laten kicken van ongezond eten, snacks, suikers en cafeïne. Hierdoor krijg je meer energie, heb je minder behoefte aan suikers, krijg je een verbeterde weerstand en een mooiere huid.

Onze 10 daagse detox bestaat uit een combinatie van gezonde voeding, sappen en training op maat. In 3 dagen bereiden we je met een samengesteld menu en lichamelijke oefeningen voor op de 3 sapdagen die daarop volgen. Na de sapdagen eet je weer 4 dagen gezond met veel groenten en fruit, weinig vlees en zuivel. Je leert door middel van het samengestelde menu gezond eten, wat je op de langere termijn voort kunt zetten. Om je lichaam optimaal te activeren organiseren we tijdens de 10 daagse een gezamenlijke training op het strand of in het bos.
Tijdens deze training besteden we aandacht aan (licht) conditionele (kracht) training en een combinatie van yoga en pilates.

Onze ervaringen na een 10 daagse Lijfstijl detox:

-meer energie;

-gewichtsverlies (als je het gezonde eetpatroon voortzet);

-minder behoefte naar suiker;

-een stralende huid.

Heb je medische klachten of gebruik je medicatie? Neem dan eerst contact op met je huisarts. Wanneer je Diabetes Mellitus of schildklierproblemen hebt is het niet verstandig een detox te doen. Ook wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft raden wij een het volgen van een detox af. 

Inhoud van de detox

-Een boekje met 7 uitgeschreven dagmenu’s inclusief recepten

-3 sapdagen (incl. 18 flesjes 100% pure sap, 6 Power shots, 3 zakjes nootjes)

-2 korte fysieke trainingen per mail (op dag 3 en 7)

-1 training in de buitenlucht onder begeleiding van Nelette Matzinger (Bloei)

-Gratis ontbijtje van Sapbar (Acai bowl of Green bowl)

-Zak granola by LijfStijl

-Boodschappenlijst

-Gezonde tips en adviezen

Dagelijks persoonlijke support via de mail

Kosten            €160,00

Startdata        10 maart, 7 april, 12 mei, 16 juni

Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar info@lijfstijldietisten.nl of loop even binnen bij SAP.BAR Naaldwijk (Havenplein 12, Naaldwijk)

 Een aantal reacties van deelnemers die aan het programma hebben meegedaan:

Fijn, iedere morgen zo’n motiverende e-mail

Recepten zijn leuk en lekker die ik zeker nog eens ga gebruiken.

Ook nog paar kilo afgevallen, wat ik ook graag wilde maar niet bereikte in de afgelopen maanden

Ik heb geen honger gehad. Ook het “niet eten (kauwen)” waar ik het meest “bang” voor was, viel alles mee.

Heel fijn dat binnenstappen bij de sapbar zo laagdrempelig is om even te kletsen over de sapjes en de kuur.

Contact

Havenplein 12
2671GV Naaldwijk

Openingstijden

Maandag – 08:00-17:00
Dinsdag – 08:00-17:00
Woensdag – 08:00-17:00
Donderdag – 08:00-17:00
Vrijdag – 08:00-17:00
Zaterdag – 09:00-16:00

Koopzondag – 10:00-16:00  (ontbijt van 10:00-11:30 en van 11:30-13:00, reserveren gewenst)