Your cart
Alles over

SAP.BAR

Over SAP.BAR

OVER Sap.BAR

SAP.BAR is dé plek in het Westland waar je van maandag tot en met zaterdag terecht kunt voor je dosis vitaminen! Ontbijten met een heerlijke smoothiebowl, yoghurt met vers fruit of een heerlijke lunch met keuze uit verschillende broodjes. Of geniet van een heerlijke smoothie, verse sapjes, shots en verrassende koffie en thee. Alles wat we maken is ook mee te nemen!

Van onze heerlijke sappen, smoothies en bowls kun je niet alleen genieten in de SAP.BAR of onderweg, want wij komen ook bij jou op kantoor! Onze missie is bedrijven en medewerkers fit en vitaal te krijgen en te houden. Hiervoor leveren we ook speciaal op maat gemaakte pakketten bij jou op kantoor. Van verzorgde ontbijtjes en lunches tot heerlijke sappen, smoothies, fruitmanden en gezonde alternatieven op bedrijfsfeestjes, borrels en events!


SAP.BAR is altijd op zoek naar duurzame oplossingen en verpakkingsmaterialen. We houden de markt en de ontwikkelingen hiervan nauw in de gaten. Op dit moment wordt onze groente en fruit bijna geheel aangeleverd in gerecycled of recyclebaar materiaal, om zo een minimale footprint achter te laten. Mocht er op (korte) termijn een rendabel alternatief komen om onze disposables plastic vrij aan te bieden, zullen we dit uiteraard direct doen. Onze to-go producten leveren we op dit moment nog aan in (gerecycled) plastic, op deze manier kunnen we onze kwaliteit en smaakbeleving waarborgen. Onze to-go disposables zijn 100% recyclebaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Vacatures

 

FULLTIME HORECA-TOPPER DELFT (38u)

Ben jij een enthousiaste en gepassioneerde horeca-topper die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Lees de vacature hieronder en reageer snel!

Vacature Delft fulltime

 

PRODUCTIEMEDEWERKER DE LIER (16-32u)

Onze sappen worden elke dag vers bereid in onze productiekeuken. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand voor de productiekeuken.

Ben jij een aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Productiemedewerker

 

PARTTIME HORECA TOPPER DELFT (0-24u)

Ben jij een enthousiast, flexibel, een harde werken, heb je passie voor de horeca en ben je woonachtig in de omgeving Delft? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Lees de vacature hieronder en reageer snel!

Parttime Horeca-topper Delft

 

SAP.BAR MEDEWERKER NAALDWIJK/’S GRAVENZANDE (30-36u)

Ben jij klantvriendelijk, flexibel, hou je van hard werken, heb je affiniteit met gezonde voeding en ben je 30-36 uur per week beschikbaar?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lijkt het je leuk om ons gezellige team te komen versterken in onze vestigingen Naaldwijk en ’s Gravenzande?
Stuur dan je cv en motivatiebrief naar zakelijk@sap-bar.com.