Your cart
Alles over

SAP.BAR

Over SAP.BAR

OVER Sap.BAR

SAP.BAR is dé plek in het Westland waar je van maandag tot en met zaterdag terecht kunt voor je dosis vitaminen! Ontbijten met een heerlijke smoothiebowl, yoghurt met vers fruit of een heerlijke lunch met keuze uit verschillende broodjes. Of geniet van een heerlijke smoothie, verse sapjes, shots en verrassende koffie en thee. Alles wat we maken is ook mee te nemen!

Van onze heerlijke sappen, smoothies en bowls kun je niet alleen genieten in de SAP.BAR of onderweg, want wij komen ook naar jou op kantoor! Onze missie is bedrijven en medewerkers fit en vitaal te krijgen en te houden. Hiervoor leveren speciaal op maat gemaakt bij jou op kantoor. Van verzorgde ontbijtjes en lunches tot heerlijke sappen, smoothies, fruitmanden en gezonde alternatieven op bedrijfsfeestjes, borrels en events!


SAP.BAR is altijd op zoek naar duurzame oplossingen en verpakkingsmaterialen. We houden de markt en de ontwikkelingen hiervan nauw in de gaten. Op dit moment wordt onze groente en fruit bijna geheel aangeleverd in gerecycled of recyclebaar materiaal, om zo een minimale footprint achter te laten. Mocht er op (korte) termijn een rendabel alternatief komen om onze disposables plastic vrij aan te bieden, zullen we dit uiteraard direct doen. Onze to-go producten leveren we op dit moment nog aan in (gerecycled) plastic, op deze manier kunnen we onze kwaliteit en smaakbeleving waarborgen. Onze to-go disposables zijn 100% recyclebaar!

 

 

 

 

Bowls SAP.BAR

find us

Contact

Contact

Contact

Havenplein 12
2671GV  Naaldwijk

 

 

 

Volg ons

Instagram

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
08:00 tot 17:00

Zaterdag
09:00 tot 16:00

Laatste zondag van de maand
12:00 tot 16:00