Your cart

Events en bedrijven

Zakelijk

 

Onze missie is bedrijven en medewerkers fit en vitaal te krijgen en te houden! Om dit te realiseren leveren wij speciaal op maat gemaakte SAP.BAR pakketten op kantoor. Van verzorgde ontbijtjes en lunches tot heerlijke sappen, smoothies en fruitmanden! Deze komen wij met onze SAP.BUS leveren. Ook komen wij op locatie! Ideaal voor wanneer jij op zoek bent naar een gezond of alcoholvrij alternatief op een bedrijfsfeest, borrel of event.

Sapbox zakelijk

Sappen SAP.BAR

Catering

Verzorgde lunch van sap.bar

Catering

Een opening, bedrijfsfeestje of een event, een belangrijke meeting, lunch of presentatie waarbij verse sappen of smoothies een mooie en lekkere aanvulling kunnen zijn? Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en er niets ontbreekt. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op

SAP.BUS

SAP.BUS

Wij leveren nu ook aan bedrijven in de regio met onze eigen SAP.BUS! Zo kunnen we voor uw bedrijf de meest geschikte bezorg momenten inplannen, dagelijkse, wekelijks of maandelijks. Bepaal zelf de samenstelling van uw box en wij leveren hem gratis vanaf €50 bij jou op kantoor. Van verzorgde ontbijtjes en lunches tot heerlijke sappen, smoothies, maar ook fruitmanden!

Neem contact op

SAP.BUS

SAP.BAR op locatie

SAP.BAR op locatie

Op locatie

SAP.BAR komt nu ook op locatie! Ideaal voor wanneer jij op zoek bent naar een gezond of alcoholvrij alternatief op een bedrijfsfeest, borrel of event. Met onze heerlijke smoothies en sappen is jouw feest een gegarandeerd succes!

Neem contact op